Ulica kratka, a radovi beskonačno dugi !

rasveta
Doljevac

Svi rokovi za izgradnju i postavljanje ulične rasvete u centru Doljevca su istekli i više nema dodatnih rokova za izvodjača radova , rekao nam je Dalibor Stamenković iz JP za upravljanje putevim Doljevac. Kako smo saznali krajnji rok za postavljanje rasvete je bio 21.12.2017 god. , ali je firmi „Spas“ iz Jagodine koja izvodi radove produžen rok, ali je i taj rok ponovo probijen.

Raskopani trotoari i čini se tek polovično završen posao svakodnevno iritiraju gradjane koji s pravom negoduju. U nadi da ćemo dobiti najkopetentniji odgovor pozvali smo danas Ivana Savića iz firme „Spas“ iz Jagodine , koji se ljubazno javio i objasnio razloge kašnjenja i čini se ne osećajući nimalo svoju odgovornost. Savić je rekao da su vremenski uslovi doprineli da radovi kasne i obećao da će sve biti gotovo za nedelju dana.

Ne ulazeći u detalje ugovora, saznali smo da je firmi „Spas“ za dosada uradjene poslove isplaćen i poslednji dinar, te svaka insinuacija da radovi kasne zbog neplaćenih obaveza od strane naručioca pada u vodu.

Tvrdnja gospodina Savića da vremenski uslovi nisu dozvoljavali izvodjenje radova je malo netačna, jer vremenski uslovi su takvi da debelog minusa skoro da i nismo imali. Zato i ovu najavu da će radovi biti nastavljeni već sutra malo gledamo skeptično , ali ubrzo ćemo i to videti.

Spas
Sajt NBS-a

A na  kraju recimo i to da je firma „Spas“ uvidom na sajt NBS u blokadi računa bila  11.12.2017 godine , što ipak govori da se radi o  firmi koja loše posluje, a ne o vremenskim uslovima koji tobože odlažu radove.

M.Jovanović

One thought on “Ulica kratka, a radovi beskonačno dugi !”

  1. Znaci ne mogu da verujem da za tri meseca ne mogu da postave dvadesetak bandera.Stvarno sramota.Iskopana ulica blato,bar da ima sijalice namestene pa nekako.Bez teksta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *