Večernje novosti:”Izdajnik” SRS vratio mandat

Marko Milenković
Marko Milenković

Prema pisanju “Večernjih novosti” poslanik iz Žitorađe Marko Milenković, koga je lider radikala javno optužio da je agitovao za Vučića, podneo je ostavku na funkciju u Skupštini Srbije.

Ne želim više da budem član SRS, ni član njihovog kluba, niti da sedim u Skupštini sa njima, jer ne vrednuju i ne cene rad i rezultate, već isključivo Vjeričine poltrone i ulizice – naveo je Milenković u obrazloženju ostavke, a prenele su “Večernje novosti”.

Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da je Milenković  ljudima pričao da je sa Vučićem napravljen dogovor da upravo Šešelj bude premijer , i da zato svi treba da glasaju za kandidata SNS. I narod je u to poverovao.

Šešelj je više puta izjavio da su određeni funkcioneri SRS, među njima i funkcioner iz Žitorađe, i članovi biračkih odbora potkupljeni i da za to prikupljaju dokaze. Milenković je posle toga i suspendovan sa funkcije u stranci.

Inače, kao prvi radikal u Žitorađi Milenković je sa svojih osam odbornika u oktobru 2016. prišao lokalnoj vlasti, koju čine još SNS, SPS i SDP.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *