Vredne nagrade za Mis Bostanijade

I na ovogodišnjoj, tradicionalnoj, Bostanijadi u Mekišu biće održan izbor za najlepšu devojku manifestacije. Organizator, Javna biblioteka u Doljevcu, obezbedila je vredne nagrade, a zainteresovane devojke mogu da se prijave putem telefona 018/870-814 ili do 19 sati pre početka kulturno-umetničkog programa.

Najlepša devojka biće nagrađena sa 10 hiljada dinara i dobiće  vaučer u iznosu od 3 hiljade dinara za usluge u frizerskom salonu „Beauty studio M“ u Malošištu.

Prva pratilja biće nagrađena sa 8 hiljada dinara i takođe vaučerom od 3 hiljade dinara, koji može da iskoristi za usluge u Kozmetičko-frizerskom salonu „Danijela“ u Kočanu.

Nagrada za drugu pratilju iznosi 6 hiljada dinara, a Mis šarma biće nagrađena vaučerom za večeru u restoranu „Alas“ u Orljanu.

Međutim, organizator najavljuje i druge brojne nagrade koje očekuju učesnice u takmičenju lepote.

Podsetimo, Bostanijada u Mekišu, 20.po redu, biće održana u subotu 24.jula. I ove godine poljoprivrednici nadmetaće se za najbolje bostandžije u tri takmičarske kategorije. Takmičenja, po tradiciji, biće organizovana za najtežu lubenicu i dinju i za najsladju lubenicu, kao i takmičenje u brzom jedenju bostana. Za pobednike su obezbeđene vredne robne nagrade dugogodišnjih sponzor ovog dogadjaja. Bostandžije se prijavljuju u tamošnjoj Mesnoj zajednici, koja je jedan od organizatora. Kulturno-umetnički program počinje u 20 sati i trajaće 4 sata, a gost večeri biće pevač Nemanja Nikolić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *