Vrtiću u Žitoradji danas i zvanično uručena donacija Novakove fondacije

vrtic 1Predškolska ustanova “Prva radost” u Žitorađi  nedavno je dobila na poklon sredstva iz fondacije “Novak Đoković ” za kupovinu mobilijara i dečijih igračaka. Tim povodom danas je u dvorištu vrtića održana  zvanična primopredaja, kojoj su prisustvovali direktorka i osoblje predškolske ustanove, zvaničnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Ivanom Stanojevićem i ljudi iz fondacije.

vrtic 4Predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanojević, kazao je za naš radio da je opremanje dvorišta vrtića od velikog značaja za mališane u Žitorađi.

– Opremanje dvorišta vrtića je posao vredan svake pažnje i pohvale. Novak je još jednom dokazao da pored toga što je veliki teniser, on je još veći čovek. Naša dečica će uživati u igri i druženju.

vrtic 3Takodje,  napominje da je u planu  Ministarstva prosvete, proširenje vrtića, tako da će deca u Žitorađi imati uskoro sve neophodne uslove za rast i razvoj, kao i njihovi vršnjaci u Beogradu.

vrtic 2Iz vrtića su se još jednom zahvalili donatoru, a gospođa Gorana Džudža Jakovljević, rukovodilac u sektoru za razvoj projekata i programa fondacije “Novak Đoković” ističe da je jedan od kriterijuma za dodelu donacije baš Žitorađi bio taj što ova ustanova ima veliki broj mališana.

N.Tonić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *