Zamenjen kotao u školi u Belotincu

Uz finansijsku podršku opštine Doljevac nabavljen je novi kotao za grejanje za odeljenje OŠ „Vuk Karadžić“ u Belotincu.

Problem koji osmogodišnja škola u Belotincu već neko vreme ima sa dotrajalim kotlom za grejanje, rešen je montažom novog kotla, rekao je generalni direktor Goran Ilić.

On je istakao da su iskoristili drugi deo zimskog raspusta za radove na demontaži starog i ugradnji novog kotla za grejanje, tako da će učenike u drugom polugodištu dočekati tople učionice. Čekalo se sa zamenom zbog radova koji su trajali nekoliko dana i da učenici ne bi gubili nastavu.

  • Zbog kvara na kotlu za grejanje časovi u ovoj školi su bili skraćeni. Kako je kotao stigao krajem prvog polugodišta mi smo sa demontažom starog i ugradnjom novog grejnog tela krenuli već 1.februara, a danas su radovi završeni, kotao je isproban i sve funkcioniše bez problema- istakao je Ilić.

Kako je dodao novi kotao za grejanje plaćen je 432 hiljade dinara, a toj sumi treba dodati i rad majstora kao i rezervne delove, pa svi ti troškovi koštaju još oko 100 hiljada dinara, a sve je finansirano sredstvima lokalne samouprave.

Ilić je  istako da će drugo polugođe početi bez problema, odnosno da će se nastava odvijati nesmetano bez skraćenih časova i da će deca najzad imati normalne uslove za rad i učenje.

M.Jovanović(Foto Zoran Bulatović)

One thought on “Zamenjen kotao u školi u Belotincu”

  1. Честитам на инвестицији и ангажовању у реализацији овог плана. Велика и права улагања на правом месту су увек пун погодак. Браво!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *