Završeno obeležavanje pešačkih prelaza i zona škola

Javno komunalno preduzeće Doljevac u saradnji sa PS Doljevac ovih dana završilo je obeležavanje pešačkih prelaza, zona škola,kao i pešakih prelaza u blizini škola.

Kako kaže Dalibor Stamenković direktor ovog preduzeća u  cilju jačanja svesti i povećanja bezbednosti dece u saobraćaju, pošto školska godina počinje za oko mesec dana, radnici su ponovo obeležili pešačke prelaze i horizontalnu oznaku zona škola u Doljevcu i Pukovcu.  Vertikalna saobraćajna signalizacija je postavljena i on se nada da će ovo doprineti boljoj bezbednosti pešaka u saobraćaju.

Zone škola, horizontalna i vertikalna signalizacija, u ostalim naseljima naše opštine postavljene su u toku maja meseca, a pored toga iscrtana je i središna linija na kolovozu od Orljana do Bestovca.

Stamenković dodaje da JKP Doljevac nastavlja i sa radovima na izgradnji kanalizacije u Malošištu. Kako ističe najteži deo posla je završen, odnosno podbušivanje železničke pruge u tom mestu i sada, kada su kanalizacioni vodovi spojeni, građani mogu, uz potpisivanje ugovora da se priključuju na kanalizacionu mrežu.

Podsetio je meštane Malošišta da na vreme sklope ugovor sa preduzećem i iskoriste mogućnost plaćana na rate. Prema njegovim rečima radovi biće i u narednom periodu nastavljeni, a prema nekim procenama, do kraja sledeće godine trebalo bi da kanalizaciona mreža bude završena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *