Završno veče Miholjskih susreta sela u Malošištu

Manifestacija Miholjski susreti sela nastavlja se i večeras od 18 sati u Malošištu. Ovu manifestaciju finansijski je  podržalo Ministarstvo za brigu o selu, a organizator je Javna biblioteka u Doljevcu uz podršku lokalne samouprave Doljevac. Bogi Mitić direktor ove kulturne ustanove ističe da  i večeras posetioce očekuje  bogat kulturno-umetnički i zabavni program. Manifestacija se održava na platou ispred Doma kulture u centru sela, a za ovu priliku organizator je iznajmio profesionalnu veliku binu.

Večeras će pesme na dijalektu kazivati pesnik i profesor srpskog jezika i književnosti Vlasta Cenić, nastupiće KUD „Abrašavić“ iz Niša kao i pevači Ema Stojanović, Ratka Živković iz Malošišta, Petar Cvetković iz Malošišta, Predrag Krivokapić-Lile iz Žitorađe, učesnik takmičenja „Nikad nije kasno“, Dunja Tošić iz Malošišta, Jovica Zdravković-Šuca i Marko Žmara Milić iz Brzog Borda, učesnik takmičenja „Zvezde Granda“.Sve izvođače će pratiti orkestar Gorana Ilića iz Merošine.

Bogi Mitić, direktor Javne biblioteke ističe da je ovo veliki projekat i da večeras, završne večeri, očekuje veliki broj građana iz  naše opštine i posetioce iz okruženja i apelovao na građane da se pridržavaju epidemioloških mera.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *