Izbor za najlepšu devojku Akva parka u Doljevcu!

Prvi put  u Akva parku u Doljevcu biće organizovan  izbor za najlepšu devojku, odnosno „Mis Akva parka 2018.“

Ova manifestacija biće održana  21. avgusta od 17 sati, a devojka koja bude izabrana za Mis Akva parka  dobiće pravo da predstavlja našu zemlju u izboru za Top model Evrope u Rimu.

Kako kaže Saša Miladinović iz organizacionog odbora za izbor Mis Akva parka u Doljevcu, prijavljivanje je u toku, a za pobednice su obezbeđene vredne nagrade.

  • Unija zanatlija i preduzetnika jugoistočne Srbije, u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Doljevac, organizuju izbor za Mis Akava parka Doljevac 2018. Prijavljivanje takmičarki je u toku i to putem telefona 063/814-86-18 i mogu reći da je interesovanje dobro. Kandidatkinje će najpre izaći pred žiri i publiku u večernjoj toaleti, a zatim će prodefilovati u kupaćim kostimima – rekao je u izjavi za radio Koprijan Miladinović.

Zahvaljujući brojnim sponzorima obezbeđene su vredne nagrade za učesnice takmičenja, odnosno za pobednicu, prvu i drugu pratilju, Mis šarma, a izbor će uživo prenositi i televizije.

Najlepša devojka dobiće pravo da predstavlja našu zemlju u izboru za Top model Evrope u Rimu, a za ostale učesnice obezbeđena su nagradna putovanja u Austriju, Italiju i Sloveniju. Takođe, dobiće i vredne novčane nagrade.

Publiku će 21.avgusta od 17 sati  zabavljati i poznati estradni pevači u pratnji orkestra Neška Kiša iz Leskovca.

  • Posetioci će uživati i u dobroj muzici jer će nastupiti Zvezde Granda, Pinkove zvezdice, ali i istaknuti učesnici serijala Nikad nije kasno. Pored dobih muzičkih hitova, biće uručene i nagrade najuspešnijim privrednicima opštine Doljevac od strane Unije zanatlija – istakao je Miladinović.

Ova manifestacija izazavala je veliko interesovanje ovdašnje javnosti, pa su izbor za Mis Akva parka podržali mnogi domaći privrednici  poput Ad-Metala  iz Pukovca, Vodogradnje, Šilo-prometa iz Belotinca, kompanije Media sport iz Niša, auto servisa Gaco iz Doljevca i Metal art-a Doljevac. Medijski sponzori su televizije  Art vizija iz Niša i Vlasotince i naravno radio Koprijan Doljevac.

M.Jovanović/Radio Koprijan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *