Međarac: ” Priznanje je pečat mog rada”

Goran Ljubic Medjarac
Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić je na ceremoniji u Gradskoj kući u Nišu dobio priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” koje se već 17 godina dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti, a u okviru projekta “Put ka vrhu”. Inače,  priznanje “Kapetan Miša”- povelјa, zlatnik i statueta, za ovo područje za 2017. godinu dodeljuje se po regionima u organizaciji  agencije Media Invent, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Regionalnim privrednim komoroma, Novosadskim univerzitetom i RTV Vojvodina.

Predsednik opštine Doljevac  Goran Ljubić nagradu je, kako obrazlažu u komisiji,  dobio za izuzetan doprinos u brzom razvoju lokalne sredine, a na predlog Regionalne privredne komore u Nišu.

  • Iskreno rečeno ovo je priznanje za dve hiljade radnika koji su zapošljeni, za mnogo asflatiranih ulica, vodovoa u Kočanu, Pukovcu i Belotincu, sređene škole u Malošištu, a najviše za  izgradnju Obrazovnog centra, na mestu sadašnjeg vrtića „Lane“ u Doljevcu, površine oko dve hiljade kvadrta, što je investicija od oko 2 miliona evra.- rekao je za naš radio Goran Ljubić, predsedik opštine Doljevac.

Kako jedodao, 14 godina rada i mnogo truda  stoji iza njega, za dobrobit svih građana naše opštine, a najviše je ponosan na činjenicu da nezaposlenih u Doljevcu skoro da nema.

  • Svojim najvećim uspehom smatram prvenstveno zapošljavanje mladih ljudi, pa onda investicije koje su se ostvarile i koje planiramo. U izgradnju Akva parka uložili smo oko 4 miliona evra sopstvenih sredstava, što govori u prilog činjenici, da naša lokalna samouprava odgovorno brine o budžetu. Ovo priznanje koje sam dobio je „pečat“ mom radu. Moj cilj u narednom periodu je da svako naselje u našoj opštini dobije zdravu pijaću vodu i da svaka ulica bude sređena i asfaltirana. – rekao je Ljubić.

On je istakao da je ova nagrada stigla neočekivano i da je bio prijatno iznanađen i dodaje, da pored ovog priznanja, ovih dana su potpisana i dva ugovora, jedan o izgradnji vodovoda u Kočanu, a drugi o izgradnji novog mosta na Toplici između Doljevca i Šarlinca.

Predsednik Ljubić je na kraju razgovora rekao da sa sigurnošću može da kaže da za našu opštinu dolaze bolje dani.

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *