Narednih dana vreme će biti idealno za posetu Akva parku u Doljevcu

Akva park Doljevac beleži svakim danom sve veći broj posetilaca. U prethodnom periodu kada su vladale visoke temperature za posetu ovom velelepnom kompletsku tražila se ulaznica više. Kako kaže Tamara Vulić iz marketing službe Akva parka pored naših meštana primetan je veliki broj posetilaca iz Niša, Leskovca, Prokuplja i Žitorađe, ali i dosta stranih državljana. Pred velikog bazena, kako kažu iz Turističke organizacije opštine Doljevac, najatraktivniji su bazeni za decu, ali i bazen sa toboganima i bazen sa veštačkim ostrvom.

  • Bitno je naglasiti da su higijena i bezbednost na prvom mestu, a za to je zadužen tim koji radi na održavanju kompleksa, ali i spasioci koji neprekidno nadgledaju bazene i dežurni lekarski tim koji je uvek na raspolaganju posetiocima bazena- istakla je Tamara Vulić u izjavi za naš radio.

Cena ulaznice za celodnevni boravak na kompleksu bazena je 310 dinara za odrasle i 210 za decu od 7 do 12 godina, dok je za one najmlađe ulazak na bazen besplatan. Od 14 časova svakoga dana mogu se kupiti i poludnevne karte po ceni od 210 za odrasle, odnos no 160 za decu. Nedeljna ulaznica je 1500 dinara, 1000 za decu, a mesečna 2500, odnosno 2000 dinara. Zakup ležaljki je 100 dinara, baldahina 500, a garderobera 200. Grupne karte za odrasle su 260, za decu 160 dinara. Bitno je naglasiti da je osiguranje uračunato u cenu.

Radno vreme bazena je od 10 do 19 sati.

Kako meteorolozi najavljuju lepo i sunčano vreme za naredne dane uz TOOD-a se nadaju većoj posećenosti ovom kupališnom kompleksu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *