Pojačana dezinfekcija javnih površina u opštini Doljevac

Radnici JKP Doljevac počeli su  pojačanu dezinfekciju javnih površina. Kako je Štab za vanredne situacije naložio dezinfekcija se vrši ispred Doma zdravlјa Dolјevac, Predškolske ustanove „Lane“ Dolјevac, OŠ „Vuk Karadžić“ Dolјevac i javne površine u centru Dolјevca.  Dok će  Crveni krst Dolјevac izvršiti  dezinfekciju javne površine ispred Javne biblioteke Dolјevac, Pošte, PS Dolјevac, kao i unutrašnje površine zgrade opštine Dolјevac.

Podsetimo, Štab za vanredne situacije Doljevac naložio je da sve službe, ustanove i javna preduzeća su obavezne da u svom radu primene sve mere prevencije i sva zaštitna sredstva u cilјu smanjenja širenja virusa. Koliko god je moguće, kažu,  treba preći na „online“ rad sa strankama uz otvaranje namenskih mejlova za podnošenje zahteva i druge dokumentacije.

Kako ističu iz Štaba inspekcijske službe maksimalno su pojačale  kontrolu svih lokacija na kojima se sakuplјa veći broj lјudi, kao što su trgovinski lanci, prodavnice, javne površine, kafići, restorani, kladionice, pijace.

Kontrolisaće se poštovanje svih mera donetih od strane Kriznog štaba i Vlade RS, kao što su nošenje maski, fizičko distanciranje i poštovanje ograničenja radnog vremena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *