Postavljeni znak smanjuje preglednost kod Knežičke reke!

Protekle nedelje postavljeni su  i zamenjeni pojedini saobraćajni znakovi u opštini Doljevac, a u cilju da doprinesu efikasnijoj primeni Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Međutim, preduzeće koje je postavljalo horizontalnu i vertikalnu signalizaciju u opštini Doljevac, po projektima nadležnih institucija, postavljeni znak kod Knežičke reke zadao je muke vozačima.

Novopostavljeni znak smanjo vidljivost i preglednost puta

Naime, našoj redakciji javili su se brojni vozači, koji su išli put Niša ili se pak uključivali na put iz pravca Knežice ka Nišu, da je zbog postavljenog znaka vidljivost na ovoj deonici puta veoma smanjena i jako loša. Novopostavljeni znak kod Knežičke reke smanjio je vidljivost i preglednost puta vozačima koji se uključuju na put iz pravca Knežice i kako kažu nakon postavljanja ovog velikog saobraćajnog znaka teško je uočiti automobile iz pravca Malošišta.

Ova deonica puta je crna tačka drumova u našoj opštini. Pomenuti  putni pravac u našoj opštini se nameće kao nebezbedan. Kako se ovde vrši i uključenje i isključenje na stari auto-put brojne su saobraćajne nezgode koje se dešavaju često.

M.Jovanović.

One thought on “Postavljeni znak smanjuje preglednost kod Knežičke reke!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *