PU Niš: Mladić (22) u Doljevcu vozio brzinom 188,9km/h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isklјučili su iz saobraćaja 29 vozača koji su upravlјali vozilom pod dejstvom alkohola i trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola u Dolјevcu zaustavila je dvadesetdvogodišnjaka koji je upravlјao „folksvagenom“ brzinom od 188,9 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 80, a u Merošini četrdesetdvogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je preticao kolonu vozila preko neisprekidane linije i protiv njih su, zbog nasilničke vožnje, podnete prekršajne prijave.

Policija u Nišu zadržala je vozača „audija“ (24) koji je vozio pod uticajem marihuane i vozača „folksvagena“ (22) koji je vozilom upravlјao pod dejstvom marihuane i amfetamina, a u Merošini vozače „folksvagena“ (44) i „pežoa“ (26) koji su vozili pod uticajem marihuane, odnosno marihuane i amfetamina.

Inače, na području Niša tokom proteklog vikenda sankcionisano je ukupno 486 saobraćajnih prekršaja.

Iz PU Niš apeluju na vozače da poštuju ograničenje brzine, da ne upravlјaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, jer time čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *