Sutra vakcinacija u Knežici i Ćurini, u četvrtak u Orljanu i fabrici Leoni

Vakcinacija protiv korona virusa za sve zainteresovane građane biće sutra organizovana u ambulanti u Knežici i Ćurlini. Meštani ove dve mesne zajednice mogu da biraju kojim cepivom će se imunizovati, odnosno ponuđene su im vakcine kineskog Sinofarma, Sputnjik ruskog proizvođača ili Fajzer .

Vakcinacija sutra, 12.maja, počeće u 9 sati u lokalnoj ambulanti. Građani ne moraju da imaju unapred zakazani termin ili da se prijavljuju preko Portala eUprave, već je dovoljno da sa sobom ponesu lična dokumenta.

U četvrtak, 13.maja, vakcinacija biće nastavljena u MZ Orljanje u tamošnjoj ambulanti od 8 sati, a nakon toga mobilne ekipe Doma zdravlja Doljevac vršiće vakcinaciju zainteresovanih radnika fabrike Leoni u Malošištu. Kako kažu iz ove zdravstvene ustanove, poslednjih dana, povećano je interesovanje građana za imunizaciju, tako da na spisku već imaju preko 200 radnika fabrike koji su odlučili da se vakcinišu.

Inače, svi građani koji žele da se vakcinišu mogu to da učine i u Domu zdravlja u Doljevcu. Građani koji su se prijavili preko Portala eUprave dolaze na vakcinaciju u terminu koji su dobili putem sms poruke, a građani koji nemaju zakazani termin mogu svakog dana da dođu i prime cepivo. Kako kažu dužeg čekanja nema, pa građani završe imunizaciju za nekih 15 do 20 minuta.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *