home Vesti Ulica kratka, a radovi beskonačno dugi !

Ulica kratka, a radovi beskonačno dugi !

rasveta
Doljevac

Svi rokovi za izgradnju i postavljanje ulične rasvete u centru Doljevca su istekli i više nema dodatnih rokova za izvodjača radova , rekao nam je Dalibor Stamenković iz JP za upravljanje putevim Doljevac. Kako smo saznali krajnji rok za postavljanje rasvete je bio 21.12.2017 god. , ali je firmi „Spas“ iz Jagodine koja izvodi radove produžen rok, ali je i taj rok ponovo probijen.

Raskopani trotoari i čini se tek polovično završen posao svakodnevno iritiraju gradjane koji s pravom negoduju. U nadi da ćemo dobiti najkopetentniji odgovor pozvali smo danas Ivana Savića iz firme „Spas“ iz Jagodine , koji se ljubazno javio i objasnio razloge kašnjenja i čini se ne osećajući nimalo svoju odgovornost. Savić je rekao da su vremenski uslovi doprineli da radovi kasne i obećao da će sve biti gotovo za nedelju dana.

Ne ulazeći u detalje ugovora, saznali smo da je firmi „Spas“ za dosada uradjene poslove isplaćen i poslednji dinar, te svaka insinuacija da radovi kasne zbog neplaćenih obaveza od strane naručioca pada u vodu.

Tvrdnja gospodina Savića da vremenski uslovi nisu dozvoljavali izvodjenje radova je malo netačna, jer vremenski uslovi su takvi da debelog minusa skoro da i nismo imali. Zato i ovu najavu da će radovi biti nastavljeni već sutra malo gledamo skeptično , ali ubrzo ćemo i to videti.

Spas
Sajt NBS-a

A na  kraju recimo i to da je firma „Spas“ uvidom na sajt NBS u blokadi računa bila  11.12.2017 godine , što ipak govori da se radi o  firmi koja loše posluje, a ne o vremenskim uslovima koji tobože odlažu radove.

M.Jovanović

One thought on “Ulica kratka, a radovi beskonačno dugi !

  1. Znaci ne mogu da verujem da za tri meseca ne mogu da postave dvadesetak bandera.Stvarno sramota.Iskopana ulica blato,bar da ima sijalice namestene pa nekako.Bez teksta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *