11-toro takmičara u završnici takmičenja “Nove zvezde sa nama”, finale se pomera za 15.novembar

žiri
Sa jedne od kvalifikacionih večeri

Troje pevača neće nastaviti takmičenje u šou program “Nove zvezde sa nama”, odluka je žirija, koji je sinoć na osnovu predstavljanja takmičara zaključio da upravo troje njih, ne  peva dovoljno dobro da bi se našli u finalu. Ispali su Marko Stojanović iz Čapljinca, kao i Krsitina Petrović i Milica Milosavljević iz Malošišta. Inače, ovo veče muzike održano je sinoć u Malošištu, pred punom salom Doma kulture. Veliko finale planira se za iduću sredu 15.novembra u Doljevcu.

Iz Javne biblioteke ističu da pravila dozvoljavaju organizatoru da naknadno jednog pevača vrati u takmičenja, a kako kaže Bogi Mitić direktor ove ustavove, još uvek nije odlučeno ko će to biti. U finalu će  se za titulu najboljeg boriti njih 11-toro.

Žiri je sinoć bio u  malo izmenjenom sastavu, pa su “pravdu” delili Jovica Zdravković Šuca iz Doljevca, Petar Cvetković i Bojan Mitić iz Malošišta.

Termin održavanja finala promenjen je  zbog toga što je, kako kažu u biblioteci,  8.novembra, slava koju mnogi obeležavaju, pa je odlučeno da ovaj dogadjaj bude poeren za nedelju dana od predhodo planiranog, tj. za 15. novembar  od 18. časova u velikoj sali Javne biblioteke u Doljevcu.

Tom prilikom pevači će imati obavezu da otpevaju jednu izvornu i jednu pesmu po svom izboru, dok će u žiriju sedeti proslavljena imena naše narodne muzike Dragoslav Mihajlović Karanirac i Jasna Kočijašević, dok je ime trećeg člana žirija još uvek nepoznato.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *