Belotinčani nastavili uređenje parka u centru sela

Mesna zajednica Belotinac protekle nedelje nastavila je uređenje parka u centru sela. Nakon izgradnje fontane, postavljanja klupa i uređenja zelenila, park je ulepšan novim žardinjerama sa cvećem, posađeno je još zimzelenih sadnica i parkovsko drveće.

Kako kaže Saša Miljković zahvaljujući JKP Doljevac, JKP Mediana iz Niša i nekolicini meštana zasađeno je cveće i zimzeleni četinari.

  • Zasađeno je još 13 tuja

    Pored uređenja parka postavili smo još 6 kanti za smeće i drvene klupe. Park u centru sela je posle dosta truda i zalaganja dobio prelep izgled. Ostale su još sitnice da se urade kako bi bili završeni celokupni radovi. Posebno sam ponosan što su meštani zadovoljni i oduševljeni izgledom parka- rekao je Miljković.

Žardinjere su ofarbane i zasađeno je oko 70 sadnica cveća

Radovi su nastavljani pa trenutno radnici farbaju ogradu u dečjem parku. Miljković se nada da će, ako vremenski uslovi dozvole, radovi biti završeni za par dana i  da će centar sela biti primer lepog uređenja i složne zajednice, jer su građani svojim radom dali doprinos da se ovaj prostor uredi i bude prelepo mesto za odmor.

On se na kraju zahvalio JKP Doljevac i JKP Mediana iz Niša jer su donirali sadni materijal, ali i angažovali radnike i mehanizaciju za uređenje zelene površine.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *