Besplatna škola rolera

U utorak i sredu,  3. i 4. aprila, od 17 sati  u parku Čair, biće održana dvodnevna besplatna škola rolera u organizaciji kluba Oxigen iz Niša. Sa decom će raditi iskusni treneri, profesori fizičkog vaspitanja, a pridružiće  se i grupa dece koja već trenira u klubu.

Kako kaže glavni terner kluba Oxigen, Srđan Nonić, sva deca koja su zainteresovana mogu doći u predviđeno vreme da se upišu i ovom prilikom pozvao je i mlađu populaciju iz opštine Doljevac da se priduže ovom događaju i na najbolji način iskoriste Uskršnji raspust.

  • Potrebno je samo da se dođe 15-ak minuta ranije, mi ćemo sa detetom malo porazgovarati i pripremiti ga ukoliko do sada nije imalo iskustva sa vožnjom rolera. Na licu mesta mora samo da se popuni prijava što je zakonska obaveza. Imaćemo više grupa, od totalnih početnika do onih koji znaju da voze ali žele da se usavrše. – istakao je trener Nonić.
Klub Oxigen

On je rekao da klub poseduje i opremu  koja može da se pozajmi zainteresovanoj deci  za rolanje, da roditelji ne bi morali  prvo da kupe opremu, pre nego što probaju da voze rolere. Takođe, zainteresovani polaznici pored rolera trebalo bi da ponesu i zaštitnu opremu poput kacige i štitnika za kolena i laktove.

  • Ovo nije poziv samo za mlađu populaciju, ovoj školi mogu da se pridruže i stariji i na taj način pomognu i doprinesu popularizaciji sporta.- dodao je trener Nonić.

Kako je istakao klub Oxigen u toku godine planira da organizuje  i kamp radionice, više trka za decu, kao i više termina za besplatnu školu rolera u toku sezone.

Svi zainteresovani više inforacija mogu dobiti na FB strani https://www.facebook.com/SportskiKlubOxigen/

M.Jovanovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *