Branislav Z. iz Malošišta osuđen na 8 godina zbog obljube nad detetom

Branislav Z. iz Malošišta je na osnovu presude Apelacionog suda u Nišu osuđen na 8 godina zatvorske kazne zbog obljube nad maloletnim licem.

Dvadesetdvogodišnji Branislav Z. iz Malošišta je u više navrata obljubio ćerku svoje polusestre A.A., a na sudu se branio da ga je devojčica  prinudila na taj čin. On je prvi seksualni odnos sa devojčicom imao kada je bila stara samo 9 godina, a ovaj stravičan incest je otkrila njegova polusestra R.A.

Kako je utvrđeno u sudskom postupku devojčica A.A. je prvi put obljubljena jula 2016.godine u kući svog ujaka. Tada su Branislav i maloletna devojčica imali prvi put seksualni odnos, a već sutra dan još dva puta. Napostvovanje se desilo i jednom prilikom dada su, navodno, išli da skupljaju drva, ali i u Beogradu gde je boravio da bi polusestri i njenoj deci pomogao da nađu stan.

Marina Bećirović, snaja Branislava Z.

Kako smo saznali, napasnik koji je obljubio dete, je do detalja opisao šta je radio, ali je uvek isticao da je devojčica to tražila i da je bilo obostrano.

Na svu sreću, ove bludne radnje je otkrila majka devojčice kada je čula njihov telefonski razgovor , kada mu je tom prilikom sestričina rekla: “Hajde dođi, ljubavi”.

Osuđeni ujak je još rekao da je svoju vezu sa sestričinom smatrao i ljubavnom.

Inače, prema našim saznanjima, devojčica je potvrdila da je u više navrata spavala sa ujakom.

Branislav je prvostepeno bio osuđen na sedam godina zatvora, međutim, Apelacioni sud mu je po žalbi tužilaštva dodao još jednu godinu.

M.Jovanović/D.Dinić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *