Članovi udruženja invalida iz Doljevca osvojili nagrade

invalidi ziveti uspravno
Članovi udruženja i nagrade

Na nedavnim susretima osoba sa invaliditetom, koji su održani u Domu za stara i invalidna lica u Doljevcu, a povodom obeležavanja Međunarodnog dana invalida, doljevačko udruženje invalida „Živeti uspravno“ ostvarilo je zapažene rezultate.

Na ovim susretima pored doljevačkog udruženja i korisnika Doma za stara i invalidna lica u Doljevcu, učestvovali su i predstavnici domova i udruženja iz Prokuplja, Pančeva, Surdulice i Niša. Tom prilikom organizovana su takmičenja u bacanju pikada, obaranju čunjeva, stonom tenisu i nadmetanje u šahu. Takođe, ogranizovana je i izložba ručnih radova.

Udruženje “Živati uspravno” iz Doljevca  osvojilo je prvo mesto u takmičenju u šahu, dok su u su u disciplini obaranje čunjeva osvojili srebrnu medalju.   Kako je istakla Dragana Božić, sekretar ovog udruženja, na ovim susretima imali su i veoma zapaženu izložbu ručnih radova.

– Udruženje  ove godine obeležava 15 godina od osnivanja i ovo je prilika da se sumiraju svi rezultati. Mi već godinama uspešno realizujemo projekat “Klub za osobe sa invalididtetom”, a uz finansijsku podršku lokalne samouprave. – kaže Dragana Božić.

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *