Crne tačke doljevačkih drumova

Kočanska raskrsnica i dalje je crna tačka drumova u našem kraju. Gotovo da ne prodje dan, a da se na ovoj deonici puta ne desi neka saobraćajna nezgoda. To što su pre nekog vremena postavljene kamere, koje snimaju ovu kritičnu deonicu, nije uticalo na svest mnogih vozača da poštuju saobraćajne znake koji regulišu prvenstvo prolaza ili je u pitanju i nešto još gore – nepoznavanje sabraćajnih propisa.

Najnovija saobraćajka na ovoj raskrsnici dogodila se sinoć i tom prilikom su se sudarili putnički automobil, koji se kretao iz pravca Pukovca prema Doljevcu i kamion koji je sa doljevačke petlje, išao ka Šainovcu. Prema našim saznanjima vozač auta je lakše povredjen. Gotovo identična saobraćajna nezgoda dogodila se i u nedelju 2.septembra, oko 21.čas, kada su se takodje sudarili kamion i putničko vozilo. Tom prilikom pet osoba, od kojih  jedna teže, svi iz putničkog auta je povredjeno. Uzrok sudara je takodje bilo nepoštovanje prava prvenstva od strane vozača automobila.

Još jedan putni pravac u našoj opštni se nameće kao nebezbedan. To je skretanje sa starog auto-puta na regionalni put kod doljevačkog naselja Knežica, gde se često dešavaju saobraćajne nezgode. Jedna od takvnih dogodila se prošle subote, ali na sreću, stradalih ili teže povredjenih nije bilo, iako se ukupno devet osoba vozilo u dva automobila koji su se sudarili.

 

3 thoughts on “Crne tačke doljevačkih drumova”

  1. Mislim da je krajnje vreme da se postave semafori ili kruzni tok ili da se ova raskrsnica obezbedi!!!! Na toj relaciji ima i dece koja putuju u skolu u doljevcu pa je i za njih rizicno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *