Rekonstruiše se igralište doljevačke škole

Počeli su radovi na rekonstrukciji igrališta u dvorištu OŠ “Vuk Karadžić” u Doljevcu, potvrdjeno je radio Koprijanu u ovoj obrazovnoj ustanovi. Trenutno se radi na uklanjanju starih i dotrajalih konstrukcija, a nakon toga ovaj prostor, namenjen rekreaciji ne smo školske dece, već svih mališana iz Doljevca, dobiće sasvim novo ruho.

Biće u potpunosti zamenjena postojeća konstrukcija na košarkaškom igralištu, nameštene nove mreže i zaštitna ograda na terenu za male sportove, a što je takodje vrlo bitno, ceo taj prostor biće ogradjen, što znači da će biti potpuno bezbedan za sve mališane koji tu provode svoje slobodno vreme, a što do sad nije bio slučaj. Isto tako, kako nam je potvrdio direktor OŠ Goran Ilić, planira se i postavljanje osvetljenja, tako ga deca neće morati već s prvim mrakom da se razilaze, već će imati mogućnost da više vremena provode u sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Sredstva za rekonstrukciju igrališta doljevačke škole u iznosu od oko dva miliona dinara,  obezbedilo je resorno ministarstvo, a rok za završetak radova je 80 dana.

Tekst i foto: J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *