Doljevački naprednjaci osudili napade na predsednika Vučića

Opštinski odbor  Srpske napredne stranke (SNS) u Doljevcu najoštrije je osudila napade na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

U saopštenju prosleđenom našoj redakciji navodi se da se napadima na predsednika pokušava da se umanje njegov ugled i uspeh koji postiže vodeći zemlju.

  • Dok se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bori za očuvanje zemlje, za mir i stabilnost, za nova radna mesta, izgradnju puteva, bolnica i vraćanje ugleda našoj zemlji, pojedini pokušavaju da napadima umanje njegov ugled i uspeh koji postiže vodeći Srbiju- rekao je Dejan Smiljković predsednik doljevačkih naprednjaka.

U saopštenju se dalje navodi da opozicija ne bira sredstva kako bi se dočepala vlasti, urušila ugled koji uživa predsednik Vučić, samim tim ne čudi napad na članove njegove porodice.

–  Ono što to je važno i što se računa jeste volja građana Srbije i podrška koju predsednik svakodnevno dobija u borbi za bolju budućnost Srbije- navodi se na saopštenju doljevačkog SNS-a.

Na kraju još jednom najoštrije osuđuju takve pokušaje manipulacije i urušavanja svega onoga što Srpska napredna stranka radi za boljitak naše zemlje.

 

M.Jovanović

foto:FB SNS Doljevac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *