Eko Koprijan sutra dodeljuje priznanja za nauredjenija dvorišta

Medalje najboljima, a zahvalnice svim učesnicima nadmetanja za najuredjenije dvorište u organizaciji Ekološkog udruženja Eko Koprijan biće uručene sutra u zgradi SO Doljevac. Eko Koprijan, s ciljem skretanja pažnje šire javnosti na značaj očuvanja sredine u kojoj živimo, pokrenuo je letos ovu zanimljivu akciju, u kojoj je učestvovalo tridesetak zainteresovanih, a nagrade će biti dodeljene u četiri kategorije.

Za najuredjenije domaćinstvo biće nagradjeni Zorica Jovanović iz Malošišta, Mirjana i Dragan Stanković iz Doljevca, kao i Dragan Živković iz Malošišta. Najuredjenije crkveno dvorište je, prema mišljenju organizatora, ono u Ćurlini, zatim kočansko, kao i crkveno dvorište u Pukovcu.  Podrum Živković iz Malošišta ima najuredjeniji prostor u kategoriji privrednika, kao i rasadnik Dragoslava Nikolića iz Čapljinca i preduzeće Ivana i Sonje Cvetković iz Pukovca, dok su najuredjeniji ugostiteljski objekti Mali raj u naselju 21. maj, Katun u podnožju sednjevekovnog grada Koprijana i restoran Marić u Orljanu.

Za prva tri mesta u svim kategorijama, prema rečima Radivoja Mitrovića iz udruženja Eko Koprijan obezbedjene su medalje, a za sve učesnike zahvalnice.

Cilj im je, dodaje, da ova akcija postane tradicionalna i da se svake godine širi krug interesenata.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *