Gradi se još jedan moderan bazen u doljevačkom akva parku

Ovako će izgledati novi bazen, sa propratnim sadržajima
Ovako će izgledati novi bazen, sa propratnim sadržajima

Akva park u Doljevcu dobiće ove  sezone  nove, još atraktivnije sadržaje. Naime,  još jedan bazen čija  izgradnja kreće za koji dan, pored već postojećih, upotpuniće u toku leta ponudu ovog poznatog  mesta za rekreaciju stanovnika naše opštine, ali i mnogih drugih naselja iz ovog dela zemlje.

Prema rečima predsednika opštine Doljevac Gorana Ljubića, novi bazen imaće površinu od 650 kvadrata, sa ostrvom u sredini, veličine 15o kvadratnih metara, na kojem će se nalaziti i caffe bar, kao i deo mobilijara. Vrednost ove investicije je 70 miliona dinara, a taj novac će biti obezbedjen iz lokalne kase. Izvodjač radova je firma koja je i ranije gradila kompleks akva parka.

SL 5 akva noviSa ovim novim bazenom, kapacitet akva parka u Doljevcu biće povećan za pedeset odsto, tako da će, kako ističe prvi čovek doljevačke lokalne samouprave, skoro 3000 ljudi moći tu da boravi  ovog leta. Završetak radova planiran je za kraj juna.

Ovaj bazen će svojom atraktivnošću nadmašiti sve do sada vidjeno, kažu u TO opštine Doljevac.
Ovaj novi bazen će biti jedinstven, sa nizom zanimljivih detalja, kaže Branka Mihajlović iz marketinga TO doljevačke opštine. Podsetila bih, dodaje, da  postojeći kompleks već sadrži četiri bazena i to jedan polurekreativni, onda prelivni,  jedan dečiji bazen, a posetiocima je posebno primamljiv  tobogan. U prelivnom bazenu, koji je  namenjen najmladjima, već postoje zanimljivi sadržaji, poput lopte koja stvara veštačke talase, kao i tzv. weet bubble.

Ovako je bilo prošle sezone
Ovako je bilo prošle sezone

Dodajmo na kraju i to da ovogodišnja sezona počinje početkom juna meseca.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *