Heavy metal festival u Doljevcu: Slaughter Heavy Metal Festival u Doljevcu od 30. juna do 2. jula

Pored Festivala horor filmova, Doljevac će istovremeno, po drugi put zaredom, biti i domaćin Heavy metal festivala u prostoru nekadašnje klanice, od 30. juna do 2. jula, a u organizaciji Udruženja građana Komplos Art Factory iz Doljevca. “Slaughter Festival” je internacionalnog karaktera, a okupiće autorske hevi metal bendove.

Na dva nezavisna stejdža nastupaće ukupno dvanaest autorskih metal bendova.

Prvog dana festivala nastupaće grupa SUM OF R, finsko-švajcarska andergrand atrakcija. Grupa je osnovana 2007. godine, a njihov album Lahbric, koji je objavila belgijska izdavačka kuća Consouling Sounds je doslovno preokrenula andergraund svet naglavačke. Iste večeri nastupiće i prokupački hard-rok sastav MELISSA, a publiku očekuju i nastupi grupa ATOMIC FAULT iz Beograda i CARDINAL POINT iz Vranja.

Druge večeri festivala pred publikom će se naći beogradske grupe NADIMAČ, STEEL i WICKED WAYS kao i FROM THE ASHES, gostiju iz Bugarske.

Treće festivalsko veče rezervisano je za nastupe grupa THE BLOODY EARTH, koja će između ostalog na festivalu premijerno izvesti nekoliko novih kompozicija, zatim beogradskog sastava QUASARBORN, kao i niških grupa REVOLUTION i COBI'S DEATH.

Pored nastupa bendova, publika će imati priliku da isprati bogat filmski program, ali i rad više balkanskih strip crtača koji će prepoznatljive strip i filmske heroje crtati sa temom Tvrđave Koprijan.

Ulaz za publiku na sve tri festivalske večeri se ne naplaćuje. Program počinje u 20 sati, a završava oko ponoći.

Za goste je organizovan besplatan kamp sa bazenom, teniskim terenima i ostalim sportskim sadržajem.

Za publiku iz Niša biće organizovan besplatan prevoz do Doljevca za sve tri festivalske večeri, a polasci će biti u 18 i 18:30, sa parkinga ispred Doma vojske.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *