Hvala dobrim ljudima! Stiže pomoć za Biljanu Dekić iz Orljana

Poplave koje su zadesile opštinu Doljevac donele su dosta nevolja. Tako je Biljana Dekić iz Orljana u jednom trenu ostala bez najneophodnijih stvari u domaćinstvu. Bela tehnika koja se nalazila u prizemlju kuće, nakon povlačenja vode, sada je neupotrebljiva. Nesrećna žena je istakla da je sve to isplaćivala mesecima na rate, a da sada nema čak ni hranu koju je ostavila u zamrzivaču. Zahvaljujući apelu koji smo uputili, javili su se donatori koji su želeli da ostanu anonimni i obezbedili za ovu porodicu neophodnu belu tehniku.

Biljana Dekić iz Orljana, samohrana majka, je u nedavnim poplavama izgubila skoro sve. Voda je uništila svo pokućstvo, tako da sem vlažnih zidova kuće, ova porodica sada nema ništa. Međutim, zahvaljujući dobrim ljudima velikog srca koji su se odazvali na apel koji smo uputili Biljani su već obezbeđeni električni šporet, šporet na drva i zamrzivač.

Uskoro će pomenuta bela tehnika biti dostavljena na adresu ove nesrećne žene, a ona ne krije zahvalnost svima koji su odličili da joj pomognu. Kako kaže nije se nadala da će ovako brzo da dobije neophodne stvari, jer najbitniji i najneophodniji bio šporet kako bi mogla da priprema hranu.

Donatori bele tehnike, ljudi velikog srca, nisu želeli da objavimo njihova imena, jer kako kažu ovo ne rade zbog medijske pažnje već su bili duboko potreseni nesrećom koja je zadesila ovu ženu i rešili da pomognu. Šporet na drva darivala je porodica iz Doljevca, električni šporet porodica iz Kočana, a zamrzivač porodica iz Lipovice.

Podsetimo, pokućstvo koje je Biljana godinama sticala, kao i nova nedavno kupljena bela tehnika potpuno je uništena u nedavnim poplavama koje su zadesile pojedina naselja u opštini Doljevac. Pored tehnike uništena je zimnica kao i sve namirnice koje su se nalazile u zamrzivaču.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *