Jelena Stefanović iz Orljana pobednica takmičenja “Nove zvezde sa nama”

Pevaci
Pobednica Jelena Stojković (broj 10), Ema Tasić (broj 9), Mateja Dimitrijević (broj 8)

Jelena Stefanović iz Orljana, učenica 8.razreda doljevačke osnovne škole, pobednica je prvog takmičenja pevača na  teritoriji naše opštine  “Nove zvezde sa nama” u organizaciji Javne biblioteke. Žiri u sastavu Dragoslav Mihajlović Kanarinac, Jovica Zdavković Šuca, Petar Cvetković i Goran Jovančić Jone jednoglasno je odlučio o pobednici. Drugo mesto zauzela je Ema Tasić iz Kočana, dok je treći bio Mateja Dimitrijević iz Pukovca.

ziri bolja slikaU konkurenciji 11-toro takmičara sa naše teritorije, troje pomenutih pevača dobilo je najviše glasova žirija, ali je i publika imala priliku da svojim glasovima, utiče na konačan ishod takmičenja.  Ipak, favorit publike po broju glasova nije bio niko od prvih troje, već  Natalija Milić iz Malošišta.

Najbolji debitanti sinoć su bili  Darko Ibišević iz Pukovca i  Nikolina Stojković iz Malošišta.

Najboljima su pripale i nagrade, a pobednici i dve pesme Dragana Mihajlovića Kanarinca koje će imati prilike da snimi. Takodje,  najboljoj Jeleni  Stojković ,  je dodeljeno i 50 odsto novca iz fonda od prodatih ulaznica, što je ukupno 9500 dinara. Drugoplasirana Ema Tasić nagradjena je sa 5700 dinara, što je 30 odsto iz fonda, a trećeplasirani Mateja Dimitrijević sa 3800 dinara (20 odsto). Prodato je, rekao nam je direktor biblioteke, Bogi Mitić , ukupno 380 ulaznica za sve tri muzičke večeri, koje su podsetimo održane ranije u Pukovcu, Malošištu i sinoć u Doljevcu.

Dodajmo i to da organizator planira da ovo takmičnje preraste u jednu tradicionalnu manifestaciju, koja će se dalje širiti i razvijati , a sve s ciljem animiranja ovašnje dece da se druže i razvijaju svoj talenat.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *