Novogodišnja zabava za korisnike Doma u Doljevcu

Prvi put je u Domu za odrasla i invalidna lica, danas je organizovana novogodišnja zabava. Zabava je priređna  za korisnike i zaposlene, a prema rečima direktora Dejana Radovanovića svi su mogli da se opuste uz muziku i folklornu grupu iz Čapljinca.  On je odlazeću godinu ocenio uspešnom za ustanovu  koju vodi i  izrazio očekivanje da će naredna biti još uspešnija.

  • Stručni tim za invalidna lica i ja došli smo na ideju da korisnicima ulepšamo dolazeće novogodišnje praznike i priredimo im jedno prijatno druženje- rekao je Radovanović.

Pored folklorne grupe, organizovan je i muzički program, kao i prigodno posluženje za korisnike Doma za stara i invalidna lica u Doljevcu.

On je istakao da je zadovoljan ovom godinom što se tiče planiranih radova koji su i realizovani.

  • Investicije nisu bile velike vrednosti, ali mi smo se trudili da okruženje i prostorije u kojima borave naši korisnici budu sredjene.

On je na kraju dodao da su tokom leta sredili i kompletno dvorište Doma za stara i invalidna lica, kao i da su sve prostorije okrečene. Radovanović se nada da će i naredna godina biti uspešna i da će uspeti da realizuju još neke projekte i planove koje su zacrtali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *