Peta sednica SO Doljevac u utorak 20.decembra

O 30 tačaka dnevnog reda raspravljaće odbornici doljevačkog parlamenta na najnovijoj, petoj po redu sednici Skupštine opštine Doljevac, koja je zakazana za utorak 20.decembar.

Najvažnija tačka dnevnog reda je svakako donošenje odluke o budžetu opštine za 2023. godinu, ali i odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta za ovu godinu. U planu je i usvajanje Kadrovskog plana Opštinske uprave za narednu godinu i Akcionog plana za mlade.

Odlučivaće se i o ceni boravka u vrtiću „Lane“ za predstojeću godinu i visini nadoknada za komunalne usluge.

Razmatraće se izmena Rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje komasacije u opštini Dolјevac i izmena odluke o kanalizaciji. Po drugi put biće razmatrana dopuna projekta Kompleksa solarnih elektrana „Šainovac 1, 2 i 3.

Neke od tačaka dnevnog reda su i usvajanje programa korišćenja sredstava budžeta namenjenih razvoju poljoprivrede i zaštite životne sredine opštine Doljevac za 2023.godinu, kao i programa poslovanja i subvencionisanja JP za vodosnabdevanje „Brestovac Bojnik-Dolјevac“ i JKP Doljevac.

Takodje će se utvrdjivati planovi rada javnih ustanova i preduzeća opštine Doljevac, a biće imenovani i novi članovi UO TO opštine Doljevac.

Sednica počinje od 10 časova.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *