Počeli radovi na krovu škole u Malošištu

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji i adaptaciji škole u Malošitu su u punom jeku. Radnici  ovih dana rade na krovnoj kontrukciji.

Naime, prema projekto-tehničkoj dokumentaciji sadašnji krov škole biće kompletno rasturen, a nakon toga radiće se nadzidavanje i izolacija, tako da neće biti potrebe za izgradnjom krovne kontrukcije, jer ovim savremenim načinom izolacije objekat je zaštićen od svih vremenskih prilika, rekao je radio Koprijanu šef gradilišta Mitke Andrejev ispred firme Tončev gradnja koja je i izvođač radova.

Takođe, ulaz u školu biće srušen i radiće se nov, sa stepeništem i rampom za osobe sa invaliditetom, a u planu je i izgradnja nadstrešnice, odnosno biće pokriven prostor gde se doprema ogrev za kotlarnicu škole.

Ovaj školski objekat će nakon završetka radova dobiti totalno novi izgled i biće jedan od najuređenijih i energetski najefikasnijih objekata.

Podsetimo vrednost radova je oko 75 miliona dinara i sve se finansira od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

Radovi na krovu
Planirano je da škola dobije novi ulaz

tekst i foto:M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *