Počinje sezona kupanja u Akva parku Doljevac

Sezona kupanja u doljevačkom Akva parku otvara se sutra. Tradicionalno, na dan otvaranja, ulaz će biti besplatan za sve posetioce, a očekivanja su da će prvog dana nekoliko hiljada ljudi posetiti ovaj rekreativni kompleks.

Inače, još jedna dobra vest za kupače je da se cene ulaznica neće  menjati ni ove sezone. Podsetimo, celodnevna ulaznica za odrasle je 310 dinara, za decu  od sedam do dvanaest godina 210 dinara. Što se tiče poludnevnih ulaznica karta za odrasle je 210, a za decu 160 dinara. Nedeljna ulaznica je 1500, za decu 1000 dinara, a mesečna 2500, odnosno 2000 dinara. Deca mladja od sedam godina na bazene mogu besplatno. Dnevni zakup ležaljki je 100 dinara, a  baldahina 500. Bitno je istaći da je osiguranje svih posetilaca uračunato u cenu.

Akva park je tokom leta stecište ne samo kupača iz našeg kraja već i mnogobrojnih gostiju iz susednih opština i gradova, pre svega Leskovca i Prokuplja. Pored nekoliko bazena za odrasle i to polu-olimpijskog, sandpool i bazena sa veštačkim talasima, kao i manjeg dečjeg bazena, svim posetiocima na raspolaganju su i razni drugi, zanimljivi propratni sadržaji poput teretane, fitnes centra i igrališta za decu.

Akva park Doljevac ove sezone radiće svakog dana od 10 do 19 sati.

J.Kozomara

(Foto: J.K. i Akva park Doljevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *