Podeljeni paketići deci iz ugroženih doljevačkih porodica

Uoči novogodišnjih praznika doljevački Centar za socijalni rad, uz finansijsku podršku kompanije Leoni iz Malošišta, obezbedio je stotinka paketića za ovdašnju siromašnu decu. Paketići su  mališanima uručeni danas   u ovdašnjoj Javnoj biblioteci.

Sava Stevanović direktor Centra za socijalni rad u Doljevcu kaže, u izjavi za radio Koprijan, da su pravo na novogodišnje paketiće ostvarila  deca starosti do 7. godina, iz socijalno ugroženih porodica, ona bez roditeljskog staranja, kao i mališani koji se nalaze u hraniteljskim porodicama.

Predstavnici kompanije Leoni takodje su, zajedno sa Deda Mrazom, delili plaketiće, ali kako kažu ne rade to zbog medijske promocije, nego iz humanih razloga, pa zato nisu želeli da daju izjave za medije.

Velikom broju dece iz siromašnih porodica ovo je jedina prilika da dobiju novogodisnji poklon, tako da  i njima ali i njihovim roditeljima to jako znači. Lepo je kad znate da se neko setio i vas.

deda-mraz

Mala Lana iz Mekiša, koju smo danas sreli na uručenju paketića, je samo jedno od stotinak dece koja su dobila priliku da osete tračak radosti za vreme praznika.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *