Priznanje Srednjoj školi Doljevac

Izuzetno zalaganje i veliki doprinos u težnji da mladi ljudi našeg kraja dobiju adekvatno obrazovanje, ali i pristup kvalitetnim sadržajima iz oblasti kulture, niti su koje povezuju dve značajne institucije sa naše teritorije Srednju školu Doljevac i Javnu biblioteku. Taj trud danas je potvrdjen dodelom plakete za izuzetnu saradnju i podršku u razvoju bibliotečko-informacione delatnosti Srednjoj školi Doljevac, a povodom 55.godišnjice Javne biblioteke, na svečanosti organizovanoj u velikoj sali Doma kulture.

Direktor škole Marko Cvetković rekao je, prilikom dodele priznanja, da se ovdašnja škola, kao mlada ustanova, trudi da sledi svetle primere institucija koje godinama u našoj opštini rade za dobrobit dece i mladih, istakavši da se nada da će u narednom periodu ta saradnja biti još intenzivnija. 

Na ovaj način, dodaju iz škole za Radio Koprijan, svoj deci sa ovog područja omogućen je pristup literaturi koju žele da čitaju, ali i pružena mogućnost da svoje slobodno vreme upotpune sadržajima iz oblasti kulture.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *