Proglašena lista Jedinstvene Srbije za predstojeće lokalne izbore

Juče  je proglašena izborna lista za lokalne izbore u Doljevcu Jedinstvena Srbija DRAGAN MARKOVIĆ PALMA- DOMAĆINSKI  pod rednim brojem 2. Kandidatat  za Predsednika Opštine Doljevac i prvi na listi  je Marko Stošić. U pisanom saopštenju koje nam je dostavljeno Stošić je između ostalog napisao:
Sakupili smo potpise i podršku građana u rekordnom roku i predali listu.
Jedinstvena Srbija će se u kampanji baviti isključivo svojim programom za OPŠTINU DOLJEVAC.  A to je da svako selo dobije zdravu pijaću vodu i kanalizaciju, da svako veće mesto poput Malosista, Belotinca itd dobije vrtić, da građani Opštine Doljevac dobiju BESPLATAN autobuski prevoz koji će prevoziti gradjane od sela iz Opštine Doljevac do Niša.
Da svi odlični učenici, zdravstveni radnici,  poljoprivrednici,penzioneri i najbolji sportisti idu besplatno na more . Cilj nam je da dovedemo  jednu Italijansku fabriku koja ce zaposljavati 500 ljudi u kojoj će plata biti kao u Beogradu ili Jagodini 70.000, i mnogo drugih stvari koje želimo da uradimo za opštinu Doljevac.  Za ovako nešto nam je potrebana podrška gradjana, a da bi smo mogli taj program  da sprovedemo u delo moramo imati polugu vlasti.
Političke neistomisljenike nećemo napadati u kampanji i apelujem na njih da  ne vrše pritisak i  ne dižu tenzije. Mi kao Lokalna opozicija moramo da kažemo šta nije dobro i šta nije u interesu gradjana.  Takođe moram da demantujem  Gorana Ljubića jer ja nisam rekao da nema pravo da se kandiduje, može da se kandiduje koliko puta hoce, rekao sam da ostavka nije konstantovana na Skupštini.
Glasanjem za Jedinstvenu Srbiju gradjani glasaju za promene u Opštini Doljevac i za program koji mi nudimo. A ako dobijemo polugu vlasti  Dragan Marković Palma I ja ćemo raditi i graditi   Opstinu Doljevac a neće Opština Doljevac  pomagati Jagodinu kao što je naveo Ljubić. Ja sam vec donosio investicije kao što su 2.5 miliona dinara za renoviranje školskog igrališta u Doljevcu. I na kraju pozivam gradjane da izadju na izbore i glasaju po sopstvenom ubeđenju, kome je lepo neka glasa za dosadašnje čelnike, ko želi promene u Opštini neka glasa za listu broj 2
Želim srcu svim kandidatima i listama i fer i korektnu kampanju. Jedinstvena Srbija DOMAĆINSKI!
 
Marko Stošić, JS Doljevac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *