PROMO: Srednja škola Doljevac otvara novi smer-vozač motornih vozila, obezbedjen i prevoz za djake (FOTO, VIDEO)

Izbor buduće profesije ovih dana je glavna preokupacija malih maturanata. Liste želja popunjavaju se u četvrtak i petak, a već u ponedeljak znaće se raspored učenika po srednjim školama. Odlične mogućnosti za školovanje učenicima pruža Srednja škola Doljevac, škola koja ovih dana svoje maturante ispraća u novu fazu, a istovremeno otvara vrata za nove učenike. Ujedno, u novoj školskoj godini najavljuju i velike novine-otvaranje još jednog smera, ali i besplatan prevoz za svoje djak

Za buduće srednjoškolce u ponudi će tako biti čak četiri smera, dva u četvorogodišnjem i dva u trogodišnjem trajanju. Pored već postojećih obrazovnih profila, ekonomskog i finansijsko-računovodstvenog tehničara i kuvara, od školske 2023/2024. godine u ponudi je i smer za saobraćajno područje rada, gde će se obučavati budući vozači motornih vozila.  –Naša škola je moderna, savremeno opremljena i prilagođena potrebama današnjeg obrazovanja. Sa zanimljivim programima i stručnim nastavnim osobljem, pružamo učenicima mogućnost sticanja veština i znanja koja će im biti ključna za budućnost, kažu u ovoj obrazovnoj ustanovi.-Stoga, pozivamo sve potencijalne učenike da razmotre ovo izvanredno obrazovno iskustvo. Upis u našu školu otvara vrata novim mogućnostima, prijateljstvima i izgradnji temelja za uspešnu budućnost. Ovde ćete imati priliku da istražujete svoje interese, razvijate talente i steknete vredna znanja koja će vam pomoći u ostvarenju vaših snova.

Kao još jednu pogodnost za novu školsku godinu iz ove obrazovne ustanove najavljuju i besplatan prevoz za sve svoje učenike. –Ono što takođe čini našu školu posebnom je podrška lokalne samouprave. Lokalna zajednica je prepoznala važnost obrazovanja i obezbedila besplatan prevoz za sve naše učenike. Ovo je izvanredna prilika za sve mlade ljude koji žele pohađati školu izvan svog mesta stanovanja, napominju.

Od sledeće školske godine u Srednju školu Doljevac može se upisati ukupno 120 djaka prve godine. -Ne propustite ovu priliku! Pridružite se našoj školi! Budite deo naše rastuće porodice i gradite svoju budućnost sa nama, poručuju iz Srednje škole Doljevac.

J.K.

Foto i video: Srednja škola Doljevac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *