Radikali predali listu za lokalne doljevačke izbore

A pored naprednjaka, partije Ujedinjenih penzionera Srbije, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije i radikali žele učešće u lokalnoj vlasti.

Naime, Opštinski odbor Srpske radikalne takodje je podneo listu svojih kandidata, koji će se boriti za glasove birača na vanrednim lokalnim izborima 16. decembra, pod rednim brojem pet.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj izjavio je da su na listi Srpske radikalne stranke ozbiljni i odgovorni ljudi koji će zastupati interese građana Doljevca u novom sazivu lokalnog parlamenta. –Oni će se zalagati za obnavljanje i izgradnju komunalne i saobraćajne infrastrukture u svim selima koja čine opštinu Doljevac, za njihov razvoj i bolji život građana, objavljeno je na sajtu radikala.

Ljubiša Nešić prvi na radikalskoj listi u Doljevcu rekao je radio Koprijanu da se na  listi ove partije nalazi 26-oro kandidata za odbornike, a njihova su očekivanja da će dobiti podršku gradjana i ući u lokalni parlament. – Trudićemo se da ostvarimo bolji rezultat no prošli put, a poboljšanje života gradjana i bolje sagledavanje poljoprivrednika su naši prioriteti.

Inače, rok za podnošenje izbornih listi ističe sutra 30.novembra, odnosno 15 dana pre dana održavanja izbora.

Tekst: J.K.

Foto: SRS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *