Shinwon i zaposleni postigli dogovor

Zaposleni u niškoj fabrici “Shinwon“  su jutros sa poslovodstvom firme postigli dogovor oko angažovanja u vreme pandemije korona virusa. Naime kako smo saznali od izvora koji je dobro upućen u jutrošnje pregovore, zaposlenima su ponuđene tri opcije i to sledeće:

  1. Da zaposleni dodju i rade ko želi
  2. Da zaposleni idu na placeno odsustvo, i tada će imati platu od 60 %.
  3. Da se odsustvo zapolenih računa u godišnji odmor

Za sada većina radnika se odlučila za plaćeno odsustvo, zato što je za radnike i građane Srbije najvažnije zdravlje,  i to se ne može kupiti novcem, istakao je naš izvor.

Inače radnici Jure u Nišu su i dalje isped kapija fabrike i nisu postigli dogovor sa menadžmentom oko načina za odsustvovanje u vreme pandemije.

Foto:abr.co.rs

One thought on “Shinwon i zaposleni postigli dogovor”

  1. Tacno bio je dogovor i 3 opcije ,izabrali su svi skoro 2 opciju,pa posle kad su uvideli to pod pritiskom kazu ta opcija nema .tako da nista nije dogovoreno i na silu nas uvlace da se mora radi ,zdravlje je nebitno.a to sto nam nude mito i sad oceju da nam plate po 1000din je velika sramota .kad smo trazili bonus ovako da nam povecaju nisu hteli da daju kao sad .toliko govori sve o ovim kompanijama .i molim vas da promenite sad izvestaj jer manipulisu i dalje i prisiljavaju.nije da nece ljudi da rade vec je upitanju zdravlje svih nas !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *