Sjajni učenici OŠ “Vuk Karadžić” Doljevac plasirali se na Republičko takmičenje iz engleskog jezika

Učenici sedmog razreda Danilo Cvetković i Andrija Đorđević  su svojim izuzetnim znanjem i veštinama izborili pravo da se takmiče na nacionalnom nivou, pokazujući visok nivo kompetencije i znanja iz engleskog jezika.

Nastavnica engleskog jezika Julija Veselić koja je pripremala Danila Cvetkovića 7-2 odeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ Doljevac kaže da neumorni trud i posvećenost znanju su doneli  blistavi uspeh i priliku da učenik Danilo predstavljaja svoju školu i opštinu na najvišem nivou.

Nastavnica engleskog jezika Danijela Cvetković koja je pripremala i zajedno radila sa Andrijom Đorđevićem učenikom 7-5 odeljenja ističe da učenike očekuje Republičko takmičenje 7.aprila koje će biti održano u Beogradu i nada se uspehu dece, jer poseduju zavidni nivo znanja engleskog jezika, što su i samim plasmanom to i dokazali.

Kako dodaju nastavnice Julija i Danijela, ovaj uspeh ne samo što je simbol njihove lične izuzetnosti, već i svedoči o kvalitetu obrazovanja i podršci koju dobijaju u OŠ “Vuk Karadžić”.

Dok se pripremaju za nadmetanje u Beogradu, Danilo i Andrija nose sa sobom ponos svoje škole i svoje zajednice, dokazujući da su mala mesta poput Doljevca leglo talenta i uspeha. Njihov plasman, ne samo da predstavlja lični trijumf, već i priliku da pokažu posvećenost mladih ljudi iz ruralnih sredina.

M.Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *