Uručene nagrade učesnicima kviza, likovnog i literarnog konkursa u organizaciji Crvenog krsta

Učenicima OŠ “Vuk Karadžić” koji su učestvovali u kvizu  na temu “Šta znaš o Crvenom krstu”, kao i djacima talentovanim za crtanje i pisanje, učesnicima literarnog i likovnog konkursa, u organizaciji doljevačkog Crvenog krsta danas su u Javnoj biblioteci u Doljevcu uručene nagrade.

Podsetimo, pobednice u kvizu su Staša Randjelović iz Čapljinca učenica trećeg razreda  i Dunja Tošić, koja pohadja isti razred u Malošištu, a za svoje znanje i trud nagradjena je i Ena Stojanović iz Belotinca, takodje učenica 3.razreda. Dva najbolja rada nagradjena sa po 2500 dinara, dok je za za treći rad obezbedjen iznos od 1500 dinara.

Na literarnom konkursu za učenike nižih razreda nagradjena je Ana Pešić iz Pukovca, dok su medju učenicima od petog do osmog razreda nagrade otišle u ruke Janje Mitrović,  Marije Ignjatović i Petre Stanković, koje pohadjaju školu u Doljevcu.

I talentovani likovni stvaraoci  nagradjeni su za svoje crteže. Andjelija Stajić iz Šarlinca, Vladimir Kocić iz Kočana i Vojin Mitić iz Malošišta, svi učenici trećeg razreda, osvojili su nagrade za učenike iz mladje kategorije, dok su kod starijih djaka najbolji bili radovi Karoline Živković, učenice  osmog razreda iz Pukovca, kao i Bratislava Blagojevića i Milijane Stanković.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *