Uspešan nastup Zorana Mičića iz Doljevca u muzičkom šou programu

Ovih dana pažnju ljubitelja dobre pesme i lepih zvukova pažnju privukao je Zoran Mičić iz Doljevca  odličnim nastupom u popularnom muzičkom šou programu „Nikad  nije kasno“. Izvodjenjem pesme „Polomio vetar grane“ Marinka Rokvića, pobrao je i sve pohvale žirija, što je rezultiralo i njegovim prolaskom u drugi krug.

Zoran se inače, nekada uspešno bavio muzičkim zanatom, a onda zbog porodičnih nedaća napravio dužu pauzu u karijeri. Sada, kako kaže u razgovoru za Radio Koprijan, želi da se vrati na muzičku scenu, a učešće u ovoj popularnoj emisiji vidi kao odličan način za tako nešto. Na ideju je došao davno, a ove godine rešio je i da je realizuje. I uspeo u tome. –Zahvaljujući ljudima koji su me podržavali u nastojanju da se vratim muzici i bili uz mene sve vreme, ovih dana desile su mi se vrlo lepe stvari i jako sam srećan zbog toga. Osećaj je zaista divan. Žiri je imao samo pozitivne kritike, posebno Amar Gile, ali i Mare, kao i glumica Iva Štrljić, koja je bila treći član žirija. Najdraži mi je Giletov komentar da bi moje izvodjenje ove pesme trebalo da bude primer drugim takmičarima, kaže Zoran.

Dodaje da je imao tremu što je i očekivano s obzirom na veliku scenu, žiri i publiku, ne samo u studiju, nego i pred malim ekranima, ali da je već nakon prve strofe savladao unutrašnji nemir, te je na kraju zadovoljan svojim nastupom, tim pre jer je imao i divnu podršku, ćerke Nevene, sina Igora i snaje Ive. –Bez njih ovo ne bih mogao da odradim kao treba. Žao mi je jedino što moj drugi sin Boris nije bio prisutan, ali biće prilike da u drugom krugu, koji već počinje, s obzirom na to da je ovo bila poslednja emisija prvog ciklusa i on bude tu, i da budemo kompletni.

Ističe da bi voleo da u drugom krugu promeni žanr i pokaže da može odlično da interpretira i zabavnjake. –Trenutno razmišljam o pesmama Lea Martina ili Rodje Raičevića, ali videćemo.

Dok se priprema za novi nastup, zahvaljuje se svim ljudima od kojih je ovih dana dobio podršku, a i redakcija Radio Koprijana mu naravno želi uspeh.

J.K.

 

One thought on “Uspešan nastup Zorana Mičića iz Doljevca u muzičkom šou programu”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *