Za sada tri liste u trci za lokalni parlament u Doljevcu

Opštinu Doljevac 16.decembra očekuju vanredni lokalni izbori, nakon što je dugogodišnji predsednik opštine Goran Ljubić na poslednjoj sednici SO obelodanio da je podneo ostavku, a Skupština opštine potom raspuštena, kao i opštinsko veće.

Za sada su, prema rečima Gordane Cvetković, sekretara Izborne komisije na lokalu predate i verifikovane tri liste partija koje će učestvovati u izbornoj trci. Još krajem oktobra,  Dejan Smiljković predsednik OO SNS-a u Doljevcu predao je opštinskoj izbornoj komisiji prvu listu za doljevačke lokalne izbore. Lista nosi naziv „Aleksandar Vučić- Zato što volimo Doljevac“. Na lokalnim izborima učestvovaće i lista “Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije-I Doljevac je Srbija”, pod rednim brojem dva, kao i “Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije” pod rednim brojem tri.

Rok za predaju listi ističe 30.novembra, 15 dana pre dana održavanja izbora, a takodje do tog perioda i gradjani mogu da izvrše uvid u birački spisak u zgradi opštine, kao bi proverili da li su upisani i tako ostvarili glasačko pravo”, rekla je Radio Koprijanu Gordana Cvetković.

Izbori u Doljevcu inače, biće održani paralelno sa lokalnim izborima u Lučanima, Kladovu i Kuli.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *