Međarac: Sami izlazimo na izbore

Nije tačno da će lista SNS-a u Doljevcu izaći na predstojeće lokalne izbore u koaliciji sa SPS-om, kao što to neki u kampanji govore, rekao je za radio Koprijan Goran Ljubić, nosilac liste „Zato što volimo Doljevac-Aleksandar Vučić“. On je istakao da će voditi fer kampanju i da će se baviti samo rezultatima koje je postigao vršeći vlast, te da ga druge liste ne interesuju.

  • Naša izborna lista nije u koaliciji ni sa SPS-om, ni sa PUPS-om,  niti sa Jedinstvenom Srbijom, kao što to neki govore ovih dana prilikom promocije svoje liste. Naša izborna lista na kojoj sam ja prvi na listi ide sama na izbore, jer mislim da smo dovoljno radili i da dovoljno radimo i da građani vide naše rezultate- rekao je Međarac.

Lista SNS-a je pod rednim brojem 1, i kako kaže Ljubić, građani će svojim glasovima dati ocenu za naš protekli rad.

  • Trenutno se radi rekonstrukcija starog auto-puta, od danas kreće i asflatiranje deset ulica po selima, gradi se Obrazovni centar u Doljevcu i radovi su pri kraju, kompletna rekonstrukcija i adaptacije škole u Malošištu je počela kao i adaptacija predškolske ustanove u Pukovcu, a pošumljavanje goleti počeće krajem ove nedelje- rekao je Ljubić.

On je dodao da se će voditi fer i korektnu izbornu kampanju i da će uvek isticati samo sopstvene rezultate.

D.Dinić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *