Za vikend se nastavljaju fudbalska prvenstva u nižim ligama

Ovog vikenda nastavljaju se fudbalska prvenstva u nižim ligama. Nažalost, ljubitelji fudbala i dalje neće moći da uživo prate ta sportska dešavanja zbog zabrane prisustva publike na utakmica, koja je i dalje na snazi.

U Zoni centar igraće se drugo kolo u kome će domaći Pukovac dočekati Zemljoradnik iz Balajnca. Malošište će na svom terenu igrati sa Brzim Brodom, a Orljane gostuje Delijskom Visu. I na kraju, u Belotincu Naša krila dočekuju Bukovik iz Ražnja. Sve utakmice počinju u nedelju od 16:30 časova.

U Zoni jug takodje je na programu drugo kolo. Zonaši iz Žitoradje svoje utakmice igraće u subotu od 16:30. Na terenu u Belotincu medjusobno će snage odmeriti Žitoradja i Dobrič iz Pejkovca, dok Svetlost iz Badnjevca, u istom terminu, gostuje Slogi u Leskovcu.

Utakmice drugog kola igraće i članovi Nišavske okružne lige. Od doljevačkih ekipa, najpre će na teren Radnički iz Kočana koji igra u subotu od 16:30 sa ekipom Mladost u Batušincu. U nedelju će igrati, u istom terminu, Rasovača i Doljevac, zatim Pobeda iz Rusne i Radnički  iz Čapljinca i Elid iz Donjeg Dušnika protiv Moravca iz Čečine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *