Završene prve Memorijalne sportske igre Dunje i Mihajla u Belotincu

Memorijalne sportske igre u čast Dunje i Mihajla u OŠ ,,Vuk Karadžić” u Belotincu danas su završene.U finalu fudbalske utakmice koju su odigrali dečaci, pobedio je tim odeljenja 8/9, a u finalu odbojkaške utakmice koju su igrale devojčice, ekipa 8/10. Za najboljeg strelca u fudbalu, peharom je nagrađen Uroš Nešić, učenik odeljenja 8/9, a za najbolju odbojkašicu pehar je dobila Milica Kalaba, učenica odeljenja 8/10.

Čestitke svim učesnicima, a pohvale prisutnoj publici koja je bodrila svoje drugare, nastavnicima i ostalim radnicima škole velika zahvalnost za inicijativu i organizaciju Memorijala. Dogovoreno je da Memorijalne sportske igre Dunje i Mihajla budu ustanovljene kao tradicionalna aktivnost u našoj školi i da sledeće godine obuhvate veći broj učesnika i različite sportove, kaže za Radio Koprijan profesorka srpskog jezika Tanja Stojanović.

Pehare i medalje pobednicima Memorijalnih sportskih igara dodelile su majke učenika Dunje i Mihajla, u čiju čast su igrali njihovi drugovi i drugarice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *