home Društvo, Vesti Dobar odziv građana za vakcinaciju protiv korona virusa

Dobar odziv građana za vakcinaciju protiv korona virusa

Doljevački Dom zdravlja dobio je 90 doza kineske vakcine “Sinofarm” protiv korona virusa, a odziv građana za vakcinaciju je dobar.

Dr Slađana Beronja iz ove zdravstvene ustanove kaže da vakcinacija protiče po planu i da se vakcinišu pacijenti koji su iskazali interesovanje za vakcinaciju preko portala eUprava ili kol centra.

Svi pacijenti sa teritorije opštine Doljevac koji su se prijavili dobli su poruku da se jave u određeno vreme, a naša služba je dodatno pozivala pacijnetne kako bi potvrdili da su zainteresovani za vakcinaciju i da će doći u zakazano vreme da prime cepivo.- ističe ona.

Termini za vakcinaciju su unapred određeni tako da nema gužvi i čekanja. Za sada su sve vakcine upotrebljene, a nadležne službe Doma zdravlja Doljevac trebovale su nove doze, jer vlada zainteresovanost za vakcinaciju.

Dr Beronja ističe da novi kontigent  vakcina očekuje ovih dana i da će svi pacijenti koji su se prijavili, a u skladu sa dobijenom količinom vakcina, biti blagovremeno obavešteni o datumu i terminu vakcinacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *