Održan memorijalni turnir u šahu

Danas je u organizaciji udruženja invalida „Živeti uspravno“, u holu Javne biblioteke u Doljevcu, održan 5. memorijalni turnir u šahu. Kako kaže Dragana Božić sekretar udruženja, pored članova ovog udruženja turniru su prisustvovali i uzeli učešća i korisnici Doma za stara i invalidna lica u Doljevcu i Udruženje distrofičara iz Niša.

  • Naše udruženje, već petu godinu za redom, organizuje memorijalni turnir u šahu, a u čast nekadašnjem dugogodišnjem predsedniku udruženja Milanu Rađenoviću, a koji je bio ujedno i potpresednik Udruženja distrofičara Niš –  rekla je Dragana Božić u izjavi za radio Koprijan.

Biljana Đorđević ispred Udruženja distrofičara iz Niša kaže da se uvek rado odazovu pozivu doljevačkog udruženja i da su gosti turnira od samog početka.

  • Mi smo ovde po peti put. Međutim, mi godinama unazad imamo odličnu saradnju sa udruženjem iz Doljevca i realizujemo brojne zajedničke aktivnosti- rekla je Biljana za naš radio.

Inače, današnje takmičenje u šahu proteklo je u odličnoj atmoferi, a pobednik je Vuk Đorđević, koji je osvojio i zlatnu medalju. Drugo mesto pripalo je Branislavu Cvetkoviću, a treće je osvojio Aleksandar Đorđević.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *