home Društvo, Vesti Zbog velikog interesovanja još jedno takmičenje parova u pecanju u Malošištu

Zbog velikog interesovanja još jedno takmičenje parova u pecanju u Malošištu

Takmičenje parova u pecanju biće po drugi put održano u Malošištu. Organizator i vlasnik ribnjaka Nenad Stojiljković kaže da će takmičenje biti održano u nedelju, 2.oktobra, od 10 sati, a okupljanje takmičara planirano je za 9 sati.

Pravo učešća imaju muško-ženski parovi, odnosno ekipe u sastavu momak i devojka, muž i žena, otac i ćerka, majka i sin.

  • Peca se u paru, dva štapa (fider, plivak ili fider, fider). Ovakva manifestacija je održana pre dva meseca, a zbog značajnog interesovanja, a i onih koji prošli put nisu mogli da uzmu učešća je ponavljamo- kaže Nenad Stojiljković.

Dodaje da je cilj ovakvog takmičenja druženje, promovisanje porodičnog okupljanja u prirodi, kao i podizanje svesti o zdravoj životnoj sredini i ekologiji.

Podsetimo, organizator je Nenad Stojiljković-Kobra iz Malošišta, koji je na svom zemljištu, preko puta „Maloških bara“ napravio mini veštačko jezero i koji je pored postojećih ribljih vrsta obogatio riblji fond somom, tolstolobikom, šaranom i sličnim vrstama.

On je pozvao zainteresovane takmičare da se prijave putem telefona 061/28-59-821 i iskoriste lep dan za druženje, zabavu i nadmetanje.

Na kraju je dodao da  ribolovačka dozvola nije potrebna jer se takmičenje održava na privatnom vlasništvu.

M.J.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *