Crveni krst Doljevac otvara svoja vrata svim dobrovoljnim davaocima krvi

Povodom Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, koji se obeležava 11. maja, Crveni krst Doljevac otvara svoja vrata svim dobrovoljnim davaocima. Ovaj poseban događaj će se održati u subotu, 11. maja, od 9 do 14 časova, u prostorijama Starog Mlina.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa volonterima, zaposlenima i članovima Omladinske terenske jedinice Crvenog krsta Doljevac, kao i da se međusobno druže i razmene iskustva. Organizatori su pripremili niz aktivnosti kako bi dočarali značaj dobrovoljnog davalaštva krvi i podstakli zajedničku solidarnost.

Svaki dobrovoljni davalac koji se pridruži ovom događaju dobiće poseban poklon kao znak zahvalnosti za njihovu nesebičnu podršku u akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi.

Očekuje se da će Dan otvorenih vrata Crvenog krsta Doljevac okupiti veliki broj ljudi koji cene humanost i žele da doprinesu zajednici na najbolji mogući način.

Pozivamo sve dobrovoljne davaoce krvi i one koji to žele da postanu da nam se pridruže i zajedno proslavimo ovaj važan dan posvećen neizmernoj vrednosti dobrovoljnog davalaštva krvi- dodaju iz ove doljevačke organizacije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *