JKP Doljevac na novoj adresi

Javno komunalno preduzeće “Doljevac”, od danas, je na novoj adresi. Radnici i mehanizacija ovog preduzeća preseljeni su u prostorije bivšeg “Rapida” kod  raskrsnice u Kočanu.

Na ovaj korak odlučili su se, kako kaže direktor ovog preduzeća Dalibor Stemenković, zbog skučenog prostora koji su imali na prethodnoj adresi.

Preseljenjem JKP Doljevac je dobio magacinske prostorije, garaže za vozila i mehanizaciju kao i portirnicu.

  • Površina objekata je oko 530 kvadrata, ugovor je potpisan još početkom januara ove godine, ali zbog raznih procedura, opremanja prostorija ali i vremenskih uslova  preseljenje je moralo malo da pričeka. Ono što je bitno, mehanizacija i radne mašine biće garažirane i samim tim zaštićene od vremenskih uslova, što nije bio slučaj na prethodnoj lokaciji- istakao je direktor JKP Doljevac.

Planovi su, kako kaže Stamenković, da u narednom periodu obezbede sredstva za kupovinu  dodatne mehanizacije, pre svega  nabavku mašina za izgradnju kanalizacione mreže. U toku godine obezbediće novac za kupovinu „čekićara“, mašine za probijanje i sečenje asflata.

Stamenković je podsetio građane da redovno izmiruju svoje obaveze za iznošenje smeća, jer u narednih desetak dana dužnicima biće poslate, na kućnu adresu, opomene pred tužbu.

  • Zamolio bih korisnike naših usluga da izmire svoja dugovanja kako bi preduzeće poslovalo bez problema. Zbog planova oko nabavke mašina, biće nam potrebna dodatna sredstva, a redovno izmirivanje potraživanja nama olakšava funkcionisanje firme i unapređenje usluga- istako je Stamenković.

Miki Cvetković, šef tehničke službe JKP Doljevac, kaže da će preseljenjem ovo preduzeće poboljšati rad i unaprediti usluge koje pruža građanima.

Pored kancelarijskoj prostora i garaža u krugu se nalazi i hala gde se smeštena radionica sa kanalom za popravku vozila. Trenutno je na novoj adresi oko 40 radnika ovog preduzeća, a planovi su da u narednom periodu bude preseljena i uprava.

M.Jovanović/D.Dinić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *